0

Tot onze grote vreugde kunnen wij mededelen dat per 1 april, een volledig en nieuw geaccrediteerd praktijkprogramma wordt aangeboden door Point Of Change. Met het doorlopen van het praktijkprogramma hebben onze huidige en nieuwe medewerkers de mogelijkheid om een SKJ-registratie te bemachtigen. Een SKJ-registratie is met name voor jeugd en gezinsprofessionals van essentieel belang. Het praktijkprogramma bestaat uit diverse onderdelen waaronder het volgen van een breed scala aan trainingen. De thema’s van deze trainingen verhouden zich volledig tot het sociaal domein. Denk bijvoorbeeld aan thema’s zoals kindermishandeling en huiselijk geweld, omgaan met weerstand, aanleren van pedagogische vaardigheden, het sociale zekerheidsstelsel, zelfredzaamheid, schuldhulpverlening en vele andere relevante thema’s. Zo worden onze medewerkers volledig klaargestoomd om aan de slag te gaan met jeugdigen en gezinnen.

 

Wij zullen ons de komende tijd dan ook inzetten om een zo goed mogelijk functionerend praktijkprogramma op te zetten en uit te voeren. Iedereen die hier een vraag of een mededeling over heeft, staan wij uiteraard graag te woord. De huidige medewerkers van Point Of Change zullen de komende periode volledig worden meegenomen in de berichtgeving en de ontwikkelingen met betrekking tot het praktijkprogramma en het proces tot SKJ-registratie. Wij vragen dan ook nog even geduld, maar feliciteren jullie ook van harte met deze behaalde doelstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *