Cursus Agressieregulatie

De cursus Agressieregulatie bestaat uit onderdelen die geschikt zijn voor een groep of voor een individu. De Agressieregulatie cursus is bedoeld voor hulpbehoevenden die structureel agressief zijn of dreigen agressief te worden. De trainer gaat met de hulpbehoevende aan de slag met een bewustwordingsproces en het oefenen van het herkennen en reguleren van emoties. Verder leert de trainer de hulpbehoevenden hoe zij agressie kunnen voorkomen door hen vaardigheden aan te bieden die zeer helpend kunnen zijn in bepaalde situaties, het kan op privé vlak, op school of op het werk.

Aanmelden?

Ondertussen stromen de aanmeldingen binnen en hier zijn wij erg blij mee!
Zoals vermeld op onze website en op de keuzesite www.zorgkeuzemiddenholland.nl hanteert Point Of Change geen wachtlijsten. De hulpbehoevenden worden binnen 48 uur na aanmelding benadert voor een intakegesprek.

Het aanmelden van hulpbehoevenden is uitsluitend mogelijk wanneer een beschikking reeds is afgegeven. Indien dat nog niet het geval is dan verwijzen wij de aanmelders graag door naar het sociaal team. Zodra een beschikking is afgegeven dan kan de aanmelding bij ons gedaan worden.

In sommige gevallen is de inzet van Point Of Change dringend nodig. Hiervoor verzoeken wij u om een schriftelijke toezegging naar info@pointofchange.nl te mailen met het feit dat de beschikking met terugwerkende kracht afgegeven zal worden. In dit geval kunnen wij de aanmelding binnen 48 uur oppakken.

Meld je vandaag aan

Downloads

Download de beschrijving van het programma First Offenders MH.

Bijlage Grootte
Download HKZ Certificaat 58 KB