0

Per 25-01-2021 is Point Of Change opnieuw gecertificeerd volgens de HKZ-norm KO. Dit wil zeggen dat de dienstverlening aan onze cliënten, de professionaliteit van onze begeleiders en de samenwerking met onze partners top in orde is.

Dank aan #KIWA voor de fijne samenwerking! Dank aan het team van Point Of Change dat zich iedere dag volledig inzet om de kwaliteit van de zorg optimaal te waarborgen.

Point Of Change streeft te allen tijde naar betere kwaliteit. Point Of Change heeft de cliëntveiligheid en kwaliteitszorg hoog staan in het vaandel. De kwaliteit van het werk moet toetsbaar en aantoonbaar zijn. Daarom werken wij volgens landelijke kwaliteitsnormen voor zorg, de HKZ-normen. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorg. Organisaties die aan deze normen voldoen, krijgen het HKZ-certificaat.

Dit geeft aan dat de organisatie de cliënt centraal stelt, werkt volgens de Plan-Do-Check-Act(PDCA)-cyclus, voortdurend leert en werkt aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening. Het HKZ-certificaat wordt voor drie jaar verleend. Elk jaar vindt een tussentijdse evaluatie plaats door middel van een externe audit. Na drie jaar wordt het certificaat – mits aan alle normen is voldaan – verlengd. Point Of Change heeft HKZ-certificaat in januari 2021 behaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *